www.xs650.fi

Yleistä => Projektit => Topic started by: Khorppi on Tammikuu 23, 2008, 20:19:10

Title: Tämän talven muodonmuutos
Post by: Khorppi on Tammikuu 23, 2008, 20:19:10
Vihdoin pääsi pyörän kimppuun ja nyt ois sentäs purettuna. Siitä se lähtöö. Tuntuu että talvi kohta loppuu ja kiirus tulee mutta eiköhän se siitä.
Tarkkaa suunnitelmaa ei vielä ittelläkään ole, mitä olisi tarkoitus tehhä. Aika näyttänee mitä tuleman pitää.. Väri ainakin muuttuu, stuukki ei suuresti kun pidän nykyisestä..detaljointia kylläkin.
Siinä oisi fillari luurankona, ja tulevaa tarakkahahmotelmaa...

(toivottavasti tämä juttu ei tule moneenkertaan tänne, kun äsken näemmä ryssin jotain, en tiedä mitä..)

-Timppa-
Title: Vs: Tämän talven muodonmuutos
Post by: jude on Tammikuu 24, 2008, 07:35:55
Terve, näyttää hyvältä!
Haen itekkin vähän ton tyylistä stuukkia omaan jytäriin ja heräs pari kysymystä, paljon joutuu stretsaa svingiä että saa akun mahtumaan renkaan ja rungon väliin ja käytätkö jotain geeliakkua lappeeltaan?
Mites toi iskareiden kiinnitys svingiin? onko vaan reikä josta pultti läpi vai onko jatko pala umpi kamaa johon jengattu reikä?
Hommasin uudet iskarit joissa lenkkien sisä halkaisia on pienempi kuin orkkis ja holkki leveempi eli joutuu tekemään uudet kiinnitys
hässäkät, samalla vaihtuu svingi pidempään joka on jo hommattu
muttei vielä kiinnitetty,muuttuu muutenkin vähän oman tyylisemmäks. ;)
t. jude
Title: Vs: Tämän talven muodonmuutos
Post by: Khorppi on Toukokuu 31, 2008, 20:08:29
Morjensta!
Pahoittelen vastauksen viipymistä, en huomannu koko viestiä vasta kun nyt sattumalta..

Svingille en oo tehnyt mitään, kävin ettimässä mittojen mukaan akun, joka mahtuu olemaan siinä renkaan edessä. Sitten vaan väsäsin telineen sille siihen. Ja geeliakku on joo, sen kun saa näppärästi kyljelleen.
Iskareiden kiinnitys on aiemman omistajan käsialaa, svingiin on hitsattu kiinni tukipalat joissa on sitten kierteytetty tappi. Muuten ok systeemi, mutta kun toisesta on mennyt kierre (väännetty joskus väärille jengoille, pitikin mennä edes avaamaan..) niin on vähän hankala alkaa korjaamaan tuossa, pitäisi irti ottaa ja uudelleenrakentaa koko kiinnike vaan en kyllä tässä vaiheessa ajokautta jaksa. Jospa se kestäisi kesän yli siinä..

Itte haaveilen vähän tässä, jos alkaisi suunnitella bolt-on -jäykkäperää ;) Vosi sitten tarvittaessa palauttaa entiselleen (jos esim.tuleva ostaja vierastaa jousettomuutta tms.)

-Timppa-